Filteren op

Leeftijd

Soort banden

Kleur

Merk

Prijs

€ 15 - 451

Onze voordelen

  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Online en achteraf betalen
  • 30 dagen niet-goed-geld-terug
  • Volledige garantie
  • Showroom & afhalen
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Klantenservice

0182-764096


Of bekijk onze klantenservice pagina met o.a. FAQ's en handige kooptips!

Skelter

per pagina
1 - 20 van 29 producten
1 - 20 van 29 producten

skelter kopen

Voor een skelter hoeft u de deur niet meer uit. Hier koopt u skelters van A-merken tegen super scherpe prijzen. Wij zijn dealer van Duitse topmerken als Puky, Ferbedo, Kettler en natuurlijk BERG uit Nederland. Skelters zijn er in alle soorten en maten voor kinderen met de leeftijdscategorie 3-12 jaar. Alle skelters gratis thuisbezorgd binnen 1 dag.

welke leeftijd

Kinderen moeten minimaal 3 jaar zijn om op een skelter te kunnen rijden. Ze hebben dan voldoende kracht in de beentjes en kunnen de fietsbeweging gemakkelijk maken. Het grote voordeel van een skelter is dat ze er heel wat jaren speelplezier aan beleven. Zo zijn de Ferbedo Tourer en de BERG Buddy skelter geschikt voor kinderen van 3-8 jaar. Natuurlijk zijn er ook grote skelters verkrijgbaar voor kinderen tot 11 a 12 jaar.

rubber- of luchtbanden

In principe rijdt een skelter met luchtbanden (vaak aangeduid met AIR) het beste. Deze hebben de laagste rolweerstand en bieden het meeste comfort. Een luchtband kan lek gaan, al zal dat zelden voorkomen. De skelters met rubberen banden zijn minstens even interessant. Ze zijn meestal een stuk goedkoper en bieden meer dan voldoende comfort. Skelters met harde wielen verkopen wij absoluut niet, dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Voorbeelden van skelters met rubberen banden zijn de Ferbedo Bad Boy Cross Runner en de Puky F 550.

vrijloop

Bij Loopautodealer vindt u uitsluitend skelters met vrijloop. Een skelter met vrijloop is veel veiliger. De pedalen kunnen namelijk stilgehouden worden tijdens het rijden. Zonder vrijloop draaien de pedalen mee waardoor de voetjes gemakkelijk van de trappers kunnen schieten. Wij verkopen ook skelters met een vrijloopautomaat (Ferbedo, BERG en Puky). Hierbij schakelt de skelter automatisch tussen voor- en achteruit en heeft hij dus ook nog eens een vrijloop. Bij de BERG skelters komt daar (i.p.v. een handrem) ook nog eens een terugtraprem bij (m.u.v. de BERG Buzzy).

de beste merken

Wij hebben als specialist in rijdend speelgoed de beste skelters voor u geselecteerd. Wij zijn o.a. dealer van de merken BERG, Puky, Kettler en Ferbedo. BERG is de meest bekende en ook gelijk de beste. De skelters van BERG zijn ook uit te breiden met vele leuke accessoires. Puky en Kettler zijn beiden Duits en bieden gelijke kwaliteit waarbij Puky toch wel wat hipper is. Ferbedo is verrassend goed en goedkoop. Topkwaliteit uit Duitsland, simpel en eenvoudig. Ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een goedkope skelter.

zijn er ook leuke alternatieven

In plaats van een skelter kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een van onze trapauto's (leeftijd +2 jaar). En niet vergeten! Voor kinderen van 2-5 jaar is er ook de BERG Buzzy skelter voor slechts €99,-. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Op afspraak kunt u ook langskomen in onze showroom, daar staan enkele toppers uitgestald.