Filteren op

Vermogen

Merk

Prijs

€ 25 - 46

Onze voordelen

  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Online en achteraf betalen
  • 30 dagen niet-goed-geld-terug
  • Volledige garantie
  • Showroom & afhalen
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Klantenservice

0182-764096


Of bekijk onze klantenservice pagina met o.a. FAQ's en handige kooptips!

Accu's & Onderdelen

1 - 17 van 17 producten
1 - 17 van 17 producten

Accu's en onderdelen kopen

Onderdelen zijn in speelgoedland erg moeilijk verkrijgbaar. Fabrikanten doen dit bewust. Ook stickers zijn los vaak niet verkrijgbaar. Gelukkig kunt u bij Loopautodealer wel terecht voor een heleboel andere onderdelen. Zo hebben wij accu's, acculaders, stuurtjes en nog veel meer. Heeft u bijvoorbeeld een onderdeel voor een kinderauto, kinderscooter of kinderquad nodig? Vraag ons dan gerust naar de verkrijgbaarheid. Wij helpen u graag verder.

hoe kies ik de juiste accu of acculader

Het kiezen van de juiste accu of acculader is veel gemakkelijker dan u denkt. Wij verkopen uitsluitend 6V en 12V, dat zijn voor speelgoed de standaard waardes. Kijk dus altijd of u 6 Volt of 12 Volt nodig heeft. Voor opladers is het belangrijk dat u controleert of de stekker die in het voertuig gaat overeenkomt met het product op onze website. Het aansluitpunt moet dus overeenkomen.

Voor accu's geldt ook weer de keuze uit 6 Volt en 12 Volt. Het uithoudingsvermogen van een accu wordt aangeduid in Ah. Hoe hoger de Ah des te langer er gereden kan worden (zo is 10 Ah bijna 40% meer uithoudingsvermogen dan 7Ah). Wel moet u rekening houden met het formaat zodat hij in het voertuig past. Alle andere info die er op de accu staat kunt u gerust vergeten, die is niet relevant.

hoe zorg ik ervoor dat mijn accu langer meegaat

Voor de accu's die in speelgoedvoertuigen zitten geldt dat je ze regelmatig moet gebruiken. Wordt hij zelden gebruikt of staat hij de hele winter stil, dan is de kans groot dat u accu problemen krijgt. Verder moet het accuvoertuig in een droge ruimte (bij voorkeur kamertemperatuur) staan. Laad een accu nooit langer op dan 15 uur. Wijk hier niet vanaf (tenzij anders vermeldt). Normaal gesproken moet een accu 6-10 laden. En minstens zo belangrijk. Laad de accu de allereerste keer altijd op volgens de instructies in het boekje en ga er dus niet gelijk mee rijden.

neem gerust contact op voor vragen of advies

Heeft u vragen over een van onze producten, neem gerust contact met ons op. Bij voorkeur per mail. Omschrijf goed en duidelijk om welk voertuig of onderdeel het gaat. Nog beter is om te kijken of het product te vinden is in het assortiment met kinderauto's, kinderquads of kinderscooters en kindermotoren. Als u dan de naam van het product erbij vermeldt weten wij precies waar u het over heeft.