Filteren op

Leeftijd

Aandrijving

Soort banden

Kleur

Merk

Prijs

€ 84 - 181

Onze voordelen

  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Online en achteraf betalen
  • 30 dagen niet-goed-geld-terug
  • Volledige garantie
  • Showroom & afhalen
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Klantenservice

0182-764096


Of bekijk onze klantenservice pagina met o.a. FAQ's en handige kooptips!

Kinderquads

1 - 14 van 14 producten
1 - 14 van 14 producten

kinderquad kopen

Wij zijn al sinds 2008 gespecialiseerd in rijdend speelgoed. Vooral op het gebied van accu voertuigen hebben wij alles. Naast enorm veel accu kinderauto's en kinderscooters kunt u ook kiezen uit een behoorlijk assortiment met elektrische kinderquads. Of u nou een kleine of middelgrote 6V quad zoekt of een extra grote en sterke 12V, wij hebben het. Er zijn nu ook mooie trapquads van Falk verkrijgbaar.

verschillen tussen 6V en 12V

Er zijn een aantal belangrijke verschillen tussen 6 Volt en 12 Volt quads. Kleine en middelgrote kinderquads zijn sowieso altijd 6V. Deze worden aangedreven door 1 motor en kunnen niet over gras rijden omdat ze te weinig power hebben. Sommige 6V modellen hebben handgas, dat is meestal een knopje op het stuur waarmee ze gas kunnen geven. Dat is motorisch eenvoudiger dan voetgas. De 12V quads zijn een stuk groter en ook nog eens veel sterker en sneller. Ze worden aangedreven door 2 krachtige motoren en rijden ook met gemak over gras. Gasgeven gaat hierbij altijd via het voetgaspedaal. Ook kunnen ze voor- en achteruit rijden, dat kunnen de meeste 6V quads niet. Die rijden alleen vooruit.

trapquads

Geeft u uw kinderen liever geen accu speelgoed? Kies dan voor de trapquads van Falk. Hierbij moeten kinderen net als een traptractor de pedalen rondtrappen om vooruit te komen. Ze zijn verkrijgbaar in 2 kleurstellingen (Pirate, Police en Princess). Een gezonde en verantwoorde manier van bewegen. Deze quads zijn ook een mooi alternatief voor trapauto's en skelters.