Filteren op

Leeftijd

Automerk

Soort afstandsbediening

Soft start

Aandrijving

Zitplaatsen

Soort banden

Kleur

Merk

Prijs

€ 84 - 330

Onze voordelen

  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Online en achteraf betalen
  • 30 dagen niet-goed-geld-terug
  • Volledige garantie
  • Showroom & afhalen
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Klantenservice

0182-764096


Of bekijk onze klantenservice pagina met o.a. FAQ's en handige kooptips!

Accu kinderauto

per pagina
1 - 20 van 43 producten
1 - 20 van 43 producten

accu kinderauto kopen

Wij zijn specialist in rijdend speelgoed en hebben een enorm assortiment met accu kinderauto's. Of het nou een Audi, Mercedes, BMW of andere auto is, wij hebben het. Er zijn ook extra grote 2-persoons kinderjeeps verkrijgbaar. Uiteraard zijn ze allemaal uitgerust met een afstandsbediening. Ze zijn dus op 2 manieren te besturen. Normaal vanuit de auto of op afstand. Ideaal voor als ze nog te jong zijn om zelf te rijden.

welke leeftijd

Hoe oud moet je zijn voor een elektrische speelgoedauto? Dat is best lastig om aan te geven, niet alleen ouders denken daar onderling anders over, ook andere verkopende partijen geven afwijkende leeftijden op. Zelf houden wij vast aan de volgende voorwaarden. Kinderen moeten minimaal 2 jaar zijn om een elektrische auto te kunnen besturen. Heeft de auto een afstandsbediening dan kunt u als ouder overwegen om ze al op jongere leeftijd in de auto te zetten. In alle auto's zit ook een gordel, al is het natuurlijk geen echte veiligheidsgordel. Als u uw kindje echt te jong vindt en toch een leuke auto voor hem of haar wilt kopen, bekijk dan onze loopauto's.

verschillen tussen 6v en 12v

Het grote verschil tussen 6V en 12V kinderauto's is de hoeveelheid kracht (en dus ook het koppel). Onze 12V auto's zijn uitgevoerd met 2 krachtige motoren, 6V versies hebben er maar 1. Omdat er 2 wielen aangedreven worden kunnen ze ook over gras en onverharde ondergrond rijden. Een 6 Volt kan dat dus niet. Daarnaast gaan ze veel minder hard en hebben altijd maar een snelheid (meestal 3 km/u). Een 6V is dan wel een stuk goedkoper maar mist de vele voordelen van een 12V. Wij raden u dus altijd aan te kiezen voor een 12V kinderauto of kinderjeep.

op afstand bestuurbaar

Alle accu auto's zijn uitgevoerd met een afstandsbediening (RC). Deze zijn gemakkelijk te herkennen aan de afgebeelde afstandsbediening in de foto of de RC aanduiding. Natuurlijk staat dit ook altijd duidelijk vermeldt de productomschrijving. Een speelgoedauto met afstandsbediening heeft een belangrijk voordeel. Want als uw kindje zelf nog niet goed kan gasgeven of sturen, dan bestuurt u hem gewoon via de bijgeleverde remote control (RC). U kunt er zowel voor- en achteruit als links en rechts mee sturen. Uiteraard kunnen ze ook normaal vanuit de auto bestuurd worden.

1 OF 2-PERSOONS auto

De meeste fabrikanten produceren voornamelijk 1-persoons accu speelgoedauto's. Daardoor is het aanbod met leuke en mooie 2-persoons wagens bijzonder klein. Uiteraard hebben wij ook de beste 2-persoons versies in ons assortiment. Let op wel op dat als u er 2 oudere kinderen in wilt laten rijden er minder been- en zitruimte overblijft. Via het zoekfilter (FILTEREN OP) kunt u uw zoekopdracht verfijnen en dus ook op 1 of 2-persoons kinderauto's filteren.

soft start en rubberen banden

Auto's worden steeds luxer en beter. De opties soft start en rubberen banden (EVA) brengen klanten vaak in twijfel of verwarring. Wat is nou beter? Qua banden is het heel simpel. Rubberen banden rijden comfortabeler, maar dat wil niet zeggen dat een kunststof wiel met rubberen looprand (in het midden) niet goed is, want dat rijdt uitstekend en comfortabel. Alleen is volledig rubber beter/luxer. Dan is er dus nog de soft start. Deze gaat altijd gepaard met een 2.4G afstandsbediening. Deze hebben een beter en minder storingsgevoelig signaal en trekken dankzij het soft start systeem langzaam en zonder abrupte schok op. Voor hele jonge kinderen is dat beter, voor oudere kinderen juist weer saaier.

SHOWROOM bezoeken OF AFHALEN

In de showroom van Loopautodealer kunt u op afspraak terecht om een selectie van populaire modellen te bekijken, daarnaast geven wij u graag advies op maat. Toch is de snelste manier om een speelgoedauto of kinderjeep te kopen gewoon via de webshop. Dan wordt uw bestelling de volgende dag gratis thuisbezorgd.